miércoles, 10 de febrero de 2010


Big Fish, Big Restaurant


A Barcelona obren i tanquen (cada vegada més, per la malaida crisi) molts restaurants; bons i dolents, de disseny, de cuina creativa i tradicional (la de tota la vida), amb menús cada vegada més econòmics, amb estrelles i sense,...estem de sort: tenim una ciutat on menjar malament és un pecat!

Una de les nostres feines consisteix en recomanar (després de probar-los personalment) llocs nous als nostres clients: hotels, restaurants, botigues,...per tant, hem d' estar a la última (quina pressió!).

Dels nostres darrers descobriments, ens segueix agradant i mooooolt, el Big Fish.

Fa alguns anys, el Joan i la Gemma van decidir obrir el seu primer establiment, al davant del mercat de Galvany, on la família té peixeteria des de sempre...pescaters de tota la vida!

Era un lloc diferent, un concepte innovador: botiga, peixeteria i mini restaurant....un local que canviava de cara a partir de les 7 de la tarda, i el mostrador es convertia en barra, on es podia degustar i gaudir del mateix peix fresc que allà venien, i el millor sushi! Un lloc quasi bé clandestí...


Pero els emprenedors no paren mai, i un parell d' anys després van inaugurar el seu segon local, al barri del Born, just al darrera d' un altre mercat, de l' antic mercat de la Ciutadella. Un restaurant ben diferent al primer (sense botiga), però que seguint -i millorant- la idea embrionària (peix fresc de qualitat, cuina japomediterrània), puja el nivell, tant en disseny (el millor!!) com en dimensions i pretencions...Segons ells, un Raw Bar, un lloc on pendre copes i menjar, de guays!!


Varem escollir aquest restaurant per gravar part del programa "entrelíneas" de TV3, que tractava sobre la nostre feina de personalshopper. Son bona gent, professionals que saben el que es porten, i que segurament no necessiten que parlem d' ells, per que ja tenen molt èxit...però ens vé de gust! Aneu al Big Fish, un Big restaurant!

No hay comentarios:

Publicar un comentario